450 corredors participen en la 6a Cursa de Bombers Voluntaris de Cornudella de Montsant

En categoria masculina es va imposar Mikel Besora (Borges Trail – AAEET) i en categoria femenina la vencedora va ser Maria Eugènia Munté (Blue Line Evasion Running Reus)

Uns 450 corredors van participar aquest diumenge en la 6a Cursa de Bombers Voluntaris de Cornudella de Montsant. La prova, de 20km i amb 1.057 m de desnivell positiu, estava organitzada per Montsant Natura i els Bombers Voluntaris de Cornudella de Montsant, sortia de la població de Cornudella i s’enfilava cap al poblet abandonat de Gallicant, transcorrent per la geografia del territori com la que es pot veure des de La Trona anant cap a Siurana o des de dalt del mateix poble.

cbv2016_podis_2

En categoria masculina es va imposar Mikel Besora (Borges Trail – AAEET) amb un temps de 1h45’30”, Àlex Izquierdo (C.E. Serres del Mestral) amb 1h46’48” fou segon i en tercer lloc va entrar Luisma Mas (Club Patxanguerus d’Alforja) amb un temps de 1h48’24”, el rànquing del Circuit en categoria masculina el lidera ara Oscar Jiménez.
cbv2016_podis_1

En categoria femenina la vencedora va ser Maria Eugènia Munté (Blue Line Evasion Running Reus) amb un temps de 2h11’11”, la qual ostenta ara el títol de líder del Circuit; seguida de Mayte Colmenarejo (C.E. Trail Tarraco) amb 2h13’12”, i Sandra Brugues amb 2h15’53” (Trail Roquetes) va ser tercera.

Pel que fa a les classificacions per equips, el C.E. Trail Tarraco ha recuperat el lideratge de la prova seguits dels Patxanguerus d’Alforja i el C.E. Alliberadrenalina que mantenen la 3a posició.

A banda, paral·lelament a la cursa llarga, hi havia la possibilitat, sense ser puntuable per al Circuit, una prova d’una distància més curta els vencedors de la qual van ser Marc Toda del C.E. L’Areny, Joan Carles Barceló del C.E. Priorat i Iván González Club Excursionista Trail Tarraco, en categoria masculina i Laia Gil del Club Excursionista Trail Tarraco, Maribel Alfaro del Luksport i Montse Sanmartín del Club INEF Lleida en categoria femenina.

La propera cita amb el circuit tindrà lloc a Alforja el proper 12 de juny organitzada pel Club Patxanguerus d’Alforja.

Les classificacions ja estan disponibles a la pàgina del Circuit (http://www.circuitcamptgn.cat) a l’apartat “Rànking”. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *